Rocker sparkonto

Sparkonto Rocker

Fördelar med Rocker

  • Snabba insättningar och uttag.
  • Kostnadsfritt sparkonto.
  • Ränta sätts in dagligen.
  • Insättningsgaranti finns.
Sparbelopp Upptill 50 000 kr
Ränta 0,85 - 2,00 %
Fria uttag Ja
Swishstöd Ja
Insättningsgaranti Ja

Det finns flera fördelar med att spara pengar på ett Rocker Sparkonto. Den vi gillar allra mest är att det är enkelt att kombinera sparandet med ett debitkort. Med ett Rocker Sparkonto är det enkelt att spara.

Rocker och deras debitkort

För dig som vill ha den mesta ekonomin samlad så är Rocker ett bra val då du får ett debitkort du kan betala med samt ett sparkonto. Du kan då placera alla pengar på sparkontot och tjäna ränta samtidigt som du har en mindre del på kortkontot och där du kan använda automatiskt påfyllning från sparkontot när kortkontot går under ett visst belopp.

Cashback

En annan fördel med Rocker är att deras kort ger cashback på köp du genomför med kortet och du kan tjäna upp till hela 10 % (max 200 kr) per månad tillbaka. Når du 10 % cashback så innebär det att köp på 2000 kr medför att du får 200 kr insatta tillbaka på ditt kortkonto månaden efter.

Inget valutapåslag

En annan fördel med Rocker-kortet är att du slipper valutapåslag på dina köp som du gör i en annan valuta, det gör det perfekt för dig som handlar på nätet i andra valutor eller på resan.

Vårt omdöme av Rocker

Rocker är ett mycket bra val för den som vill ha ett enkelt och smidigt sparkonto. Största styrkan med Rocker är samspelet mellan kort och sparkonto där du kan placera de mesta pengarna på sparkontot och få ränta men samtidigt ha automatiskt påfyllning av kortet vid behov.

Tittar man på sociala medier, lyssnar på podd eller besöker bloggar relaterade till sparande så lyfts ofta Rocker fram som ett utmärkt val, så man är även mycket omtyckta i övrigt.

Överväger du att skaffa Rocker så kan vi varmt rekommendera de!

Ansök om ett sparkonto här

Vanliga frågor och svar om Rockers sparkonto

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får om Rocker Sparkonto.

Är det kostnadsfritt att öppna ett Rocker Sparkonto?

Ja, det är kostnadsfritt och du betalar ingen månadsavgift för Rocker Standard. Vill du ha högre ränta, mer funktionalitet och förmåner så finns det Plus och Premium-paket.

Vilket sparkonto på Rocker är bäst och ger högst ränta?

Vi rekommenderar att man börjar med Rocker Standard som inte kostar något, då får man 0,85 % ränta i skrivande stund på belopp upp till 50 000 kr.

Hur fungerar insättning hos Rocker?

Du kan sätta in via Swish eller via banköverföring. Swish går direkt medan banköverföring tar vanligtvis en bankdag.

Hur ofta betalas räntan ut?

Räntan på sparkontot betalas ut dagligen vilket gör det kul att se sina pengar växa dag för dag.

Läs mer om Rocker