Lunar sparkonto

Sparkonto Lunar

Fördelar med Lunar

  • Snabba insättningar och uttag.
  • Kostnadsfritt sparkonto.
  • Ränta sätts in månadsvis.
  • Insättningsgaranti finns.
Sparbelopp Upptill 1 050 000 kr
Ränta 3,25 %
Fria uttag Ja
Swishstöd Ja
Insättningsgaranti Ja

Det finns flera fördelar med att spara pengar på ett Lunar Sparkonto. För det första så har man en tät koppling till sina andra tjänster som debitkort där du kan slippa valutapåslag. Med ett Lunar Sparkonto är det enkelt att spara.

Lunar har P2P-sparande

Om du vill nå upp i ännu högre ränta så finns P2P-sparande hos Lunar. Det innebär att du lånar ut till kreditvärdiga låntagare och kan tjäna mer pengar. Men samtidigt bör du känna till att P2P-sparande medför risker samt att det saknas insättningsgaranti. Är du osäker, använd det vanliga sparkontot där dina pengar är trygga.

Spara & investera

En annan fördel med Lunar är smidigheten med att ha sparkonto, aktier, fonder och etfer på samma ställe. Det gör att man lätt kan bygga ett djupare sparande och följa sina investeringar på ett och samma ställe.

Köp krypto med Lunar

Lunar låter dig enkelt köpa krypto i deras app, köp allt från Cardano (Ada) till Bitcoin. Tänk dock på att du lika enkelt som du kan tjäna pengar kan förlora alla dina pengar om du inte vet vad du gör.

Gemensamt konto

Något som är ganska unikt med Lunar är även att du kan dela konto med upp till 10 andra, det gör det utmärkt för familjer som vill ha sin ekonomi tillsammans.

Vårt omdöme av Lunar

Lunar är ett mycket bra val för den som vill ha ett enkelt och smidigt sparkonto. Dessutom har man möjlighet att spara pengar i krypto, aktier och fonder på samma ställe, vilket gör Lunar till en perfekt plattform för sparande. Eftersom du även kan ha debitkort och ett vanligt konto så blir det en ganska heltäckande plattform för de flesta.

Tittar man på sociala medier, lyssnar på podd eller besöker bloggar relaterade till sparande så lyfts ofta Lunar fram som ett utmärkt val, så man är även mycket omtyckta i övrigt.

Överväger du att skaffa Lunar så kan vi varmt rekommendera de!

Ansök om ett sparkonto här

Vanliga frågor och svar om Lunars sparkonto

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får om Lunar Sparkonto.

Är det kostnadsfritt att öppna ett Lunar Sparkonto?

Ja, det är kostnadsfritt och du betalar ingen månadsavgift för Lunar Standard. Vill du ha mer funktionalitet och förmåner så finns det Premium och Pro-paket.

Vilket sparkonto på Lunar är bäst och ger högst ränta?

P2P-sparanade kan ge mer ränteintäkt, men vi rekommenderar att man oavsett väljer det vanliga sparkontot som ger 3,25 % ränta och har insättningsgaranti då det är ett säkert val där du inte kan förlora dina pengar.

Hur fungerar insättning hos Lunar?

Du kan sätta in via Swish eller via banköverföring. Swish går direkt medan banköverföring tar vanligtvis en bankdag.

Hur ofta betalas räntan ut?

Räntan på det vanliga sparkontot som vi rekommenderar sätts in månadsvis.

Läs mer om Lunar